Welcome to Working Equitation Halsteren
Working Equitation (WE), literally means "work dressage" and that is exactly what it is
Every year, a large regional competition is organized at the Ascension by the national riding association Prins Auvergne; Competition Hippique.
We are therefore proud that from 2019 the Working Equitation can also play a prominent role in this competition. The team of Manege de Paardenhoeve is organizing this second edition. A multi-day international competition
 
favicon homepage

Een geslaagd WE weekend met Hemelvaartsdag

Bron: "de Hoefslag"

EK-ruiter, instructeur en wedstrijdorganisator Mark Hoeffgen maakte dit jaar wederom deel uit van de organisatie van de internationale Traditionele Working Equitation-wedstrijd die afgelopen weekend werd verreden bij Fort Roovere in Halsteren. Ook dit jaar was het weer een groot succes en kijken zowel ruiters als organisatoren tevreden terug op wat ook wel de mooiste TWE-wedstrijd van Nederland wordt genoemd. De wedstrijd was tevens een kwalificatiewedstrijd voor het EK TWE dat in september verreden zal worden in Eersel. 

Mooiste wedstrijd van NL

“We hebben achteraf enorm goede reacties gekregen. Ik durf niet te zeggen dat het de mooiste wedstrijd van Europa was, maar zeker wel de mooiste van Nederland. Dat zeg ik niet omdat ik eraan heb meegewerkt, maar gewoon omdat het zo is. We hadden een mooi terrein, mooie hindernissen, zorgden ’s avonds voor lekker eten en maakten er echt een evenement van. Van woensdagavond tot en met zaterdagochtend hebben we ervoor gezorgd dat alles 24 uur per dag geregeld was. Zowel de paarden als de ruiters werden echt in de watten gelegd!”
Sponsors
en_GBEnglish (UK)