491 Views

Traditionele Working Equitation, op weg naar het EK 2022…

Afgelopen weekend werd er, onder het genot van de zon, de eerste van vier Nederlandse kwalificatie wedstrijden TWE gereden in Eersel, naar aanloop voor het EK Traditionele Working Equitation voor Senioren en Young riders welke plaats zal vinden in September dit jaar. Nederland is dit jaar het organiserende land voor dit Europees Kampioenschap welke in September in Eersel verreden zal worden.

Dagmare Wouters: 

“Ik ben dit jaar aangesteld als chef de Equipe om onze Nederlandse ruiters te gaan begeleiden richting en tijdens het Europees Kampioenschap en was blij verrast met de prestaties van de ruiters, aangezien we een corona jaar achter de rug hebben waar weinig wedstrijden verreden zijn en dit natuurlijk ook de eerste wedstrijd na de winterstop was. Dit jaar hebben we een paar nieuwe veelbelovende combinaties die ook voor kwalificatie in aanmerking willen komen en deze ruiters lieten al een mooie start zien.”

Volgende wedstrijd staat gepland op 26 en 27 Mei te Halsteren welke verreden zal worden tijdens concours hippique Fort de Roovere, op deze wedstrijd komen meerdere internationale ruiters aan start wat een mooi meet moment zal zijn voor onze Nederlandse ruiters.

nl_NLNederlands